همشریان عزیزی که به سمت تهران و یا در حال برگشت به شهریار هستند در مسیر جاده همیشه بعد از پل بادامک یک بنای آجری را مشاهده می کنند که یک دودکش کوره آجرپزی سنتی که بومیان آن منطقه بنام کوره ملی میشناسن و نام می برند برخورد می کنند. سال تاسیس که در بالای […]

همشریان عزیزی که به سمت تهران و یا در حال برگشت به شهریار هستند در مسیر جاده همیشه بعد از پل بادامک یک بنای آجری را مشاهده می کنند که یک دودکش کوره آجرپزی سنتی که بومیان آن منطقه بنام کوره ملی میشناسن و نام می برند برخورد می کنند.

سال تاسیس که در بالای دودکش هک شده به سال 1339 اشاره دارد.

اطلاعات از تاریخچه آن در دسترس نیست.

برداشتی آزاد از ویکی پدیای فارسی :

کوره‌های آجر پزی در سراسر ایران وجود دارد اما بزرگترین تشکل کوره‌های آجر دستی در دویست سال گذشته همواره در اطراف تهران بوده‌است.

ابتدا در میدان شوش – سپس جاده ری و هاشم آباد نزدیک فرهنگسرای خاوران و در شاتره اکنون بیشتر در پلشت/ پاکدشت – ورامین و محمود آباد تهران اما مناطق معروف دیگر ایران برای تولید و صادرات انبوه آجر – اصفهان – اهواز- یزد و گناباد است .

آجرکاری از برج شبلی در ایران٬ مربوط به قرن دوازدهم دست کم ۵۰۰۰ سال است که آجر ساخته شده از خاک رس به کار می‌رود.گویا اول بار، آن را برای ساختن شهرهایی در بین النهرین و درهٔ سند در پاکستان به کار بردند.

[nggallery id=27]