رئیس کل دادگستری استان تهران: اجرای درست قانون نیازمند انسان‌های خوب است
رئیس کل دادگستری استان تهران: اجرای درست قانون نیازمند انسان‌های خوب است

شهریاریها : سید علیرضا آوایی عصر امروز در مراسم افتتاح ساختمان جدید حوزه قضایی بخش خاوران شهرستان ری مهیا کردن فضای اداری را یک امر مهم و ضروری دانست و گفت: تهیه و مهیا کردن فضای اداری علی‌رغم اینکه یک ابزار است اما امری مهم و ضروری است. رئیس کل دادگستری استان تهران اظهار داشت: […]

شهریاریها : سید علیرضا آوایی عصر امروز در مراسم افتتاح ساختمان جدید حوزه قضایی بخش خاوران شهرستان ری مهیا کردن فضای اداری را یک امر مهم و ضروری دانست و گفت: تهیه و مهیا کردن فضای اداری علی‌رغم اینکه یک ابزار است اما امری مهم و ضروری است.

رئیس کل دادگستری استان تهران اظهار داشت: با توجه به اینکه تهیه فضایی مناسب برای همه ارگان‌ها به‌ویژه دستگاه قضا مهم است اما نکته قابل ملاحظه این است که ما نباید معطوف به این ساختمان‌ها بوده و دلمان را به این فضاها خوش کنیم چرا که این فضاها زمانی ارزشمند است که کارهای مفید و ارزشمندی همچون احقاق حق، جلوگیری از ظلم ظالمان و گرفتن حق مظلوم در آن تحقق یابد.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: به اینکه خوب بودن قانون به تنهایی حلال مشکلات نیست اعتقاد دارم چرا که قانون خوب نیازمند انسان‌های خوبی هم است که آن را اجرایی کنند.

آوایی علت تاکید دین اسلام به عدالت قاضی را مورد اشاره قرار داد و عنوان کرد: در صورت نبودن عدالت قانون هم به ابزاری برای ظلم تبدیل می‌شود و به همین دلیل است که دین مبین اسلام بر عدالت قضات تاکید دارد.

رئیس کل دادگستری استان تهران قضات را انسان‌های بزرگی خواند و گفت: بر اساس تاکیدات بزرگان دین مبین اسلام شرایط ترسیم شده برای قاضی شرایطی نزدیک به مرجعیت است و با توجه به اینکه قاضی اختیارات فراوانی دارد باید قضات از انسان‌های بزرگی باشند.

وی در ادامه خداترسی، اخلاق حسنه، ادب، تدبیر، بی‌طرفی و آشنایی به وظیفه را حداقل انتظارات مردم از قضات دانست و تاکید کرد: باید به این نکته توجه داشته باشیم که قضات و انسان‌های متدین همواره در معرض آسیب و آفت قرار دارند.

آوایی با اشاره به آسیب‌ها و آفاتی که در پیش روی انسان‌های متدین به‌ویژه قضات قرار دارد، عنوان کرد: تبعیت کردن از هواهای نفسانی، شهرت و جاه طلبی، قانون شکنی، بی‌دقتی در تصمیمات، سفارش‌پذیری، حمایت‌های جناحی و صنفی و … از جمله آفات و آسیب‌هایی است که همراه در پیش روی انسان است.

رئیس کل دادگستری استان تهران مسلح بودن به ذکر و یاد خداوند متعال را راه نجات دانست و افزود: همه انسان‌ها، مسئولان به‌ویژه کارکنان دستگاه قضا باید همواره به یاد خداوند متعال باشند چرا که این مهم بهترین راه نجات و رستگاری است.

آوایی از به کارگیری قضات با تجربه و کارآمد خبر داد و گفت: در استان تهران چند دادگاه تازه تاسیس داریم که یک قاضی دارند و با تلاش‌های یک قاضی فعالیت‌های آن حوزه پیگیری می‌شود که درصدد این هستیم با بکارگیری قضات با تجربه و کارآمد کادر اداری این دادگاه‌ها را کامل کنیم.

رئیس کل دادگستری استان تهران در پایان از تمام دست اندرکاران احداث ساختمان جدید حوزه قضایی بخش خاوران شهرستان ری تقدیر و تشکر کرد.

افتتاح ساختمان جدید حوزه قضایی بخش خاوران شهرستان ری با حضور خانواده معظم شهدا، سید علیرضا آوایی رئیس کل دادگستری استان تهران، امیر حسین باقرنژاد معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری، مسئولان دستگاه قضا شهرستان ری، بخشدار خاوران و جمعی از مسئولان ری برگزار شد.

هیئت وزیران در بهمن ماه سال 88 با ایجاد بخش خاوران به مرکزیت قیامدشت موافقت کرد که شهرستان ری متشکل از چهار بخش مرکزی ری، کهریزک، فشافویه و خاوران باشد.

پس از این‌که خاوران به مرکزیت قیامدشت به بخش تبدیل شد، روستاهای توتک، سنگتراشان، چلقز، لپه زنگ، قاسم آباد تهرانچی، عباس‌آباد علاقبند و محمود‌آباد از بخش مرکزی منفک و به بخشداری خاوران الحاق شدند.

بخش خاوران در مسیر جاده خاوران قرار دارد و بر اساس آخرین سرشماری حدود 40 هزار نفر جمعیت دارد.

قیامدشت در حال حاضر جزو حریم شهرداری تهران و زیر پوشش شهرداری ناحیه 7 منطقه 15 تهران قرار دارد و روستاهای بخش خاوران و بخشی دیگر از این منطقه زیر پوشش خدمات بخشداری قرار دارند.

شهرک‌های صنعتی خاوران، خاور، توتک، مجامع صنعتی و سنگتراش با حدود 6 هزار و 700 واحد صنعتی و تولیدی و تردد 14 هزار دانشجو و مسافر، جمعیت متغیر این منطقه را به بیش از 60 هزار نفر می‌رساند.