شهریاریها :شهردار شهریار از شناسنامه دار شدن بیش از 70 درصد از باغات شهریار خبر داد و گفت: در حال حاضر سرانه فضای سبز شهریار از میانگین کشوری بالاتر است. سعید حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه وجود باغات و فضای سبز بسیار مطلوب در سطح شهرستان شهریار و نامگذاری این […]

همایش پیاده روی خانوادگی در شهرستان شهریارشهریاریها :شهردار شهریار از شناسنامه دار شدن بیش از 70 درصد از باغات شهریار خبر داد و گفت: در حال حاضر سرانه فضای سبز شهریار از میانگین کشوری بالاتر است.

سعید حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه وجود باغات و فضای سبز بسیار مطلوب در سطح شهرستان شهریار و نامگذاری این شهرستان تحت عنوان نگین سبز غرب استان تهران، حفظ، نگهداری و جلوگیری از تخریب و تغییر کاربری این باغات و فضای سبز، از مهمترین اولویتهای مسئولان شهرستان است.

وی ادامه داد: در این راستا شهرداری شهریار با هدف حفظ و حراست از باغات موجود و گسترش سرانه فضای سبز در سطح شهرستان، از مدتها پیش با انجام پیگیریهای لازم، اقدام به پلاک کوبی و شناسنامه دار کردن درختان و باغات کرده است و هم اکنون نیز این طرح در نقاط مختلف شهریار در حال اجرا است.

بیش از 70 درصد از باغات و درختان شهریار شناسنامه دار شده اند

این مسئول عنوان کرد: طرح شناسنامه دار کردن درختان و باغات شهریار از سال 86 آغاز شده است و تا کنون در مناطق شهریار، اندیشه، رزکان، کهنز و امیریه اجرایی شده است، در مناطق باقیمانده نیز طرح مذکور با تلاش و شتاب هر چه بیشتر در دست اجرا است.

شهردار شهریار گفت: از سال 86 تا به امروز بیش از 70 درصد از این طرح در سطح شهر شهریار اجرا شده است که در نتیجه آن تعداد 18 هزار و 583 اصله درخت پلاک کوبی شده است و بیش از هزار و 700 باغ نیز داراری شناسنامه شده اند.

سرانه فضای سبز شهریار بالاتر از میانگین کشوری است

حسینی بیان کرد: حفظ باغات و درختان موجود، جلوگیری از تغییر کاربری باغات و قطع بی رویه درختان از جمله آثار مثبت اجرای طرح شناسنامه دار کردن باغات و پلاک کوبی درختان سطح شهر و معابر و خیابانها است، که در کنار احداث پارکها، بوستانها و کمربندهای سبز در سطح شهر، گام بسیار موثری در جهت افزایش سرانه فضای سبز خواهد بود.

وی با اشاره به سرانه مطلوب فضای سبز در شهریار، افزود: هم اکنون سرانه فضای سبز در کشور 15 متر مربع است در حالیکه این رقم در شهرستان شهریار بیش از 17 متر مربع است و این ارقام، نشان از وجود سرانه مطلوب فضای سبز در شهریار دارد، اما تلاش مسئولان شهریار بر این است که میزان این سرانه را تا دستیابی به استاندارد جهانی که حدود 25 متر مربع است، ارتقا دهند.

جلوگیری از سوء استفاده سودجویان و ساخت و سازهای غیرمجاز

این مسئول یادآور شد: پیش از اجرای این طرح، عده ای افراد سود جو با تخریب غیرقانونی باغات و قطع درختان، اقدام به ساخت ساختمانهای مسکونی و تجاری در این زمینها می کردند که این مساله می توانست منجر به از بین رفتن بخشی از باغات و فضای سبز شهرستان شود، به همین دلیل مسئولان شهریار قبل از تخریب باغات توسط سودجویان و در راستای حفظ فضای سبز موجود، اقدام به پلاک کوبی و شناسنامه دار کردن درختان کردند.

شهردار شهریار عنوان کرد: زمانی که درختان و باغات شناسنامه دار شوند، زمینه سوء استفاده سودجویان و زمین خواران از بین خواهد رفت و افراد متخلف نخواهند توانست با قطع بی رویه و غیر قانونی درختان، اقدام به ساخت و سازهای غیرمجاز کنند و این امر علاوه بر آثار مثبت در حفظ باغات و درختان موجود، نقش موثری در کاهش ساخت و سازهای غیرمجاز و غیر استاندارد خواهد داشت.