گروسی: آثار باستانی کشور با غفلت از بین نرود
گروسی: آثار باستانی کشور با غفلت از بین نرود

شهریاریها : نماینده مردم شهریار، قدس و ملارد در مجلس شورای اسلامی گفت: نباید با غفلت برخی از مسئولان و مدیران آثار باستانی کشور از بین برود. حسین گروسی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به تحولات اخیر سیاست جهانی و اعمال تحریمها و تهدیدهای شدی علیه مردم و نظام جمهوری اسلامی […]

گروسی 1شهریاریها : نماینده مردم شهریار، قدس و ملارد در مجلس شورای اسلامی گفت: نباید با غفلت برخی از مسئولان و مدیران آثار باستانی کشور از بین برود.

حسین گروسی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به تحولات اخیر سیاست جهانی و اعمال تحریمها و تهدیدهای شدی علیه مردم و نظام جمهوری اسلامی ایران، لزوم ایجاد درآمدهای پایدار و جلوگیری از وابستگی به برخی منابع درآمدزا بر همگان آشکار است.

این مسئول عنوان کرد: در حال حاضر بیشترین منبع درآمد و تامین بودجه کشور از محل درآمدهای نفتی حاصل می شود که باید از این وابستگی کاسته شود زیرا دشمنان اسلام و انقلاب اسلامی با اطلاع از این موضوع اقدام به تحریم نفت ایران کرده اند و درصدد اخلال در امور مالی و اداری کشور هستند.

لزوم ایجاد منابع درآمدزا در حوزه گردشگری و توریستی

وی ادامه داد: البته سکانداری مدبرانه رهبر معظم انقلاب و پایبندی مردم به ولایت فقیه و اهداف متعالی انقلاب، مانع از دستیابی دشمنان و استکبار جهانی به اهداف شوم خود شده است، اما در این میان باید به دنبال ایجاد منابع دیگر درآمدزا بود تا دشمنان بدانند ملت ایران در هر راهی گام بردارند موفق خواهند بود.

نماینده مردم شهریار، قدس و ملارد در مجلس شوری اسلامی افزود: یکی از منابع بسیار مطلوب برای درآمدزایی کشور، استفاده بهینه از ظرفیتهای گردشگری و توریستی است.

آثار باستانی کشور به دلیل غفلت برخی مسئولان از بین نرود

وی گفت: کشور ما با دار بودن قدمتی بیش از دو هزار و 500 سال و برخورداری از اشیای تاریخی فاخر و نفیس که نشان از این تمدن غنی دارد، می تواند با ایجاد زیرساختهای مورد نیاز به بهترین نحو ممکن از ظرفیتهای خود در زمینه درآمدزایی و ایجاد اشتغال بهره ببرد.

گروسی ضمن تاکید بر اهمیت حفظ آثار باستانی کشور، یادآور شد: متاسفانه در حال حاضر بسیای از آثار باستانی موجود در کشور به دلیل غفلت مسئولان مربوطه و عدم آگاهی مردم از ارزش مادی و فرهنگی این اشیا، مورد بی مهری و تخریب قرار گرفته اند.

صنعت گردشگری بهترین گزینه برای جایگزینی درآمدهای نفتی کشور است

این مسئول افزود: به علت غفلت و کم توجهی مسئولان مربوطه سالانه صدها خانه تاریخی و باستانی این مرز و بوم که نیاز به مرمت و بازسازی دارند، تخریب شده و از بین می روند این درحالی است که در سراسر جهان حفظ آثار تاریخی و باستانی که نشان دهنده تمدن کشورهاست از اولویت بالایی برخوردار است.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه صنعت گردشگری، بهترین گزینه برای جایگزینی درآمدهای نفتی کشور است، افزود: متاسفانه بسیاری از آثار باستانی به دلیل بی توجهی در آستانه تخریب ونابودی قرار گرفته اند و نیاز به توجه ویژه دارند.

از قاچاق سرمایه های ملی به خارج از کشور جلوگیری شود

وی اظهار داشت: فرهنگسازی در جامعه بمنظور حفظ این آثار و جلوگیری از قاچاق این سرمایه های ملی به خارج از کشور، یک ضرورت محسوب می شود و باید اقدامات بیشتری در این زمینه صورت گیرد.

نماینده مردم شهرستانهای شهریار، قدس و ملارد در مجلس شوری اسلامی بیان کرد: اقدامات فرهنگی برای جذب توریست و گردشگر نیز یکی دیگر از نیازهای این بخش است که اطلاع رسانی داخلی و خارجی از اشیای تاریخی موجود و قدمت آنها، ایجاد زیرساختهای رفاهی و… می تواند گام موثری در این زمینه باشد.

زیرساختهای گردشگری مطابق استانداردهای روز دنیا فراهم شود

وی متذکر شد: برای جذب گردشگران خارجی و داخلی در شهرها و اماکن تاریخی کشور باید زیرساختها و امکانات رفاهی اعم از هتل، رستوران، اماکن اقامتی، تفریحی، بهسازی جاده ها و… مطابق با استانداردهای روز دنیا فراهم شود.

گروسی ادامه داد: جذب گردشگر داخلی و خارجی علاوه بر اینکه از خروج ارز از کشور جلوگیری می کند، منجر به درآمدزایی پایدار و مطرح شدن کشور در عرصه های بین المللی و جهانی خواهد شد.

لزوم معرفی کالاهای ایرانی در بازارهای جهانی

این مسئول گفت: همچنین با مسافرت توریستهای خارجی به کشور و تهیه سوغات از شهرهای مختلف، بستر مناسبی برای معرفی کالاهای ایرانی در بازارهای جهانی فراهم می شود که این مساله خود نقش بسزایی در افزایش سهم صادرات ملی خواهد داشت.

نماینده مردم شهریار، قدس و ملارد در مجلس شوری اسلامی اذعان داشت: در دنیای امروز صنعت گردشگری یک ثقل اقتصادی به شمار می آید و ایران نیز با توجه به ظرفیتهای ویژه در این بخش باید از این مساله نهایت استفاده را ببرد که این امر نیازمند عزم جدی مسئولان و رفع موانع موجود است.