به گزارش اخباربانک به نقل از مهر، غلامحسین اسماعیلی در نشست خبری خود با خبرنگاران که پیش از ظهر امروز برگزار شد، ضمن تبریک روز معلم و کارگر گفت: اخیراً دیداری با نمایندگان این عزیزان برگزار شد و نود دقیقه جلسه به شنیدن سخنان آنها سپری شد…

به گزارش اخباربانک به نقل از مهر، غلامحسین اسماعیلی در نشست خبری خود با خبرنگاران که پیش از ظهر امروز برگزار شد، ضمن تبریک روز معلم و کارگر گفت: اخیراً دیداری با نمایندگان این عزیزان برگزار شد و نود دقیقه جلسه به شنیدن سخنان آنها سپری شد.
وی افزود: موضوع جلسات ناظر به مشکلات این افراد و یا عدم اجرای قوانین و یا بد اجرا شدن قوانین و یا مطالبات این عزیزان بود.

سخنگوی قوه قضائیه همچنین از حل مشکلات برخی کارگران خبر داد و گفت: طبق جلسه اخیر مقرر شد برای حل مشکل بخشی از این عزیزان در هپکو و هفت تپه اقداماتی انجام شود و روز پنج شنبه طی این جلسه بسته مشکل‌گشا تهیه و به دولت ارسال شد.

اسماعیلی ادامه داد: در جلسه‌ای که با تعدادی از کارگران هفت تپه و دادستان مرکز خوزستان انجام شد درد و دل کارگران شنیده و برای حل مشکلات قضائی این افراد دستوراتی هم صادر شد.

سخنگوی قوه قضائیه در خصوص بررسی مشکلات زندان‌ها و آخرین وضعیت زندانیان مشمول مرخصی گفت: بیش از ۵۰۰ هیأت جهت بررسی وضعیت زندانیان در حال مرخصی و حتی مرخصی نرفته‌ها مأموریت یافتند و با کار جهادی تمام پرونده‌های زندانیان در حال مرخصی و زندانیان موجود در زندان به صورت کارشناسی مورد بررسی قرار دادند و برای هر زندانی متناسب با نوع حرم و میزان مجازات و باقی مانده آن تصمیمات کارشناسی گرفته شده و وضعیت آنها بررسی شده است.

وی افزود: ۱۱۴ هزار و ۱۹۳ زندانی به مرخصی رفتند و همه این پرونده‌ها مقرر شد که بررسی شود.

اسماعیلی همچنین به صدور احکام جایگزین حبس در سال گذشته اشاره و تصریح کرد: ۱۰۶ هزار حکم جایگزین در این رابطه صادر شده است.

سخنگوی دستگاه قضا در ادامه به مبارزه با فساد اشاره و تصریح کرد: امروز همزمان با این نشست ۲۱ اخلالگر ارزی که با خرید و فروش غیر مجاز ارز باعث اختلال شده بودند، در حال محاکمه هستند.

وی افزود: این افراد بیش از ۴۸ میلیون ارز خرید و فروش داشتند که دادگاه آنها در حال برگزاری است. این وضعیت بیانگر این است که هیچ مانعی نمی‌تواند رویکرد قوه قضائیه در امر مبارزه با فساد را از بین ببرد.

اسماعیلی از صدور محکومیت هفت نفر دیگر از متهمان بانک سرمایه و صندوق ذخیره فرهنگیان خبر داد و گفت: این هفت نفر عموماً جز مجموعه‌های مدیریتی و هیأت مدیریت بانک سرمایه هستند

محمدرضا خانی مدیرعامل وقت بانک سرمایه به حرم مشارکت در اخلال در نظام پولی کشور به ۲۰ سال حبس ۷۴ ضربه شلاق محرومیت دائم از خدمات دولتی و پرداخت جزای نقدی به ۶۴۰ هزار یورو محکوم شده است.

وی افزود: یاسر ضیایی شیرکلایی به جرم مشارکت در نظم اقتصادی به ۱۵ سال حبس تعزیری ۷۴ ضربه شلاق و پرداخت جزای نقدی به ضبط ۵۲ میلیارد ریال محکوم شده است. خیر الله بیرانوند مدیرعامل وقت بانک سرمایه به تحمل ۱۵ سال حبس و ۷۴ ضربه شلاق و محرومیت دائم، بهمن خادم عضو هیأت مدیریت بانک سرمایه به تحمل ۵ سال حبس تعزیری ۷۴ ضربه شلاق و ضبط ۹۶۰ میلیون ریال محکوم شده است.

مهرداد باقری به جرم مشارکت به تحمل ۵ سال حبس تعزیری، پرویز احمدی مدیرعامل دیگر بانک سرمایه به تحمل ۵ سال حبس تعزیری ۷۴ ضربه شلاق و محرومیت از خدمات دولتی و علیرضا حیدرآبادی پور غیابا به تحمل ۱۲ سال حبس وجزای نقدی محکوم شده‌اند.

سماعیلی همچنین از صدور حکم برخی مفسدان در حوزه نفت و قاچاق خبر داد و گفت: میلاد رحیمی به پنج سال حبس و جزای نقدی محکوم شده است. شاهرخ دریابان به جرم مشارکت در قاچاق فرآورده‌های نفتی به پنج سال حبس، مجید زنده دل فرزند حبیب به تحمل پنج سال حبس، اسماعیل برزگران به شش ماه حبس و جزای نقدی، غلامرضا گل آفتاب به پنج سال حبس تعزیری و جزای نقدی معادل چهار برابر ارزش کالای قاچاق شده محکوم شده‌اند.

سخنگوی قوه قضائیه از صدور حکم علی محرر رئیس وقت سازمان چای کشور خبر داد و گفت: به جرم اهمال در انجام وظیفه به دو سال انفصال از خدمت و دو سال حبس و جزای نقدی محکوم شده است.

اسماعیلی در پاسخ به این سوال که در بحث تمدید وکالت‌نامه های خودرو، ستاد ملی کرونا مصوباتی داشتند آیا این مصوبات قابل اجرا هستند گفت: قبل از مصوبه ستاد این موضوع به لحاظ اینکه مشکل جدی در کشور شده بود، تیم کارشناسی در این زمینه انجام شد و زیر نظر معاونت حقوقی کارشناسی‌هایی انجام شد و برابر مصوبه انجام خواهد شد.